Beste lezer,  

We hebben goed nieuws! Jeugd en Gezin Parkstad Limburg krijgt een nieuwe naam en een nieuwe website: Opgroeien in Parkstad. Een frisse vormgeving, mooie foto’s en een duidelijke indeling in thema’s zorgen ervoor dat iedereen makkelijk de juiste informatie vindt. Geen zorgen, al onze vaste rubrieken – inclusief onze populairste rubriek ‘Iris blogt’ – blijven gewoon bestaan. 

Opgroeien in Parkstad zet zich in voor het gezond opgroeien en opvoeden van kinderen in de regio Parkstad. Dat doen we door informatie te delen en zo toegankelijk mogelijk te maken. Ouders en verzorgers kunnen op de website terecht met al hun vragen over ouderschap, relaties, echtscheiding en samengestelde gezinnen. En met al hun vragen en zorgen over de groei, ontwikkeling en opvoeding van hun kind(eren). Ook voor jongeren is op de vernieuwde website veel informatie te vinden, bijvoorbeeld waar ze terecht kunnen als ze niet lekker in hun vel zitten.  

Professionals hebben een eigen plek op de website waar onder andere het cursusaanbod is terug te vinden. Als het nodig is, helpen we bij het zoeken naar de juiste instanties. Door kennis en ervaringen te delen komen we dichter bij elkaar. En door samen te delen weten we meer. 

Binnenkort plaatsen we dit goede nieuws ook op onze Facebook-pagina, die nu nog actief is onder de oude naam. 

Veel kijk- en leesplezier,Groetjes, Team Opgroeien in Parkstad