Beste ouders

We gaan al de derde week van de “intelligente lockdown” in.

Iedere leerkracht heeft afgelopen donderdag, vrijdag of vandaag contact gehad met jullie of jullie kinderen.

Goed om te horen dat veel ouders de taak als reservejuf/meester goed opgepakt hebben.

Hieruit bleek wel dat veel telefoonnummers en emailadressen niet meer actueel waren. Graag als dat zo is nummer of mailadres doorgeven aan school aub. (liefst via directie.obsdedroomboom@movare.nl)

Inlog problemen of anderszins hebben we zo veel mogelijk proberen op te lossen.

Hoe het verder gaat na 6 april weten wij nu ook nog niet. We wachten net als u met spanning af wat morgen door de overheid hierin wordt besloten.

Als dat helder is en we kunnen overzien wat we hiermee gaan doen communiceren we zo snel mogelijk alle info naar u toe.

In de bijlage (als dat van toepassing is) een update van het (t)huiswerk voor deze week.

We krijgen ook vragen van diverse aard hierover. We kunnen echter geen schema/rooster opstellen voor de kinderen. Elke thuissituatie is anders en dat kunnen we op afstand niet regelen natuurlijk. Zorg voor voldoende afwisseling tussen werk voor school, spelen, creatieve momenten, gametime en rusten/eten.

Groetjes,

Ron van Mierlo