Beste ouders,

Als school hebben we vanochtend bijeen gezeten om twee zaken die ons als opdracht waren meegegeven op te lossen

Als eerste was dat de opvang. De opvang van de eerste twee dagen (maandag de 16de en dinsdag de 17de) gebeurt op school. Alleen voor kinderen wiens ouders een vitaal beroep uitoefenen. Vandaag waren twee kinderen op school. Een compliment aan de Droomboomouders is hier op zijn plaats. Met z’n allen hebt u op korte termijn een oplossing gevonden. Dank daarvoor.  In de loop van vandaag of morgen krijgen we bericht van Movare over een centrale opvang voor kinderen van de Movare scholen.

Voor algemene vragen van dringende aard kunt u een mail sturen naar:     directie.obsdedroomboom@movare.nl

Op de tweede plaats dienen we onderwijs op afstand te organiseren.

Daarvoor zitten in de bijlage in ISY twee brieven, een brief met daadwerkelijke opdrachten, werkjes en ideeën en een tweede brief met evt. wachtwoorden. Dit is voor groep 3 t/m 8.

Daarnaast krijgen de leerlingen van groep 8 krijgen een aparte mail van hun juf of meester met speciale CITO opdrachten.

De kleuters krijgen alleen een brief met specifiek opdrachten voor hun. Zij krijgen geen wachtwoorden.

Heeft u specifieke vragen nav de onderwijs op afstand-bijlagen mailt u naar danielle.eggen@movare.nl en/of lynn.bejas@movare.nl

Als u leuke tips of ideeën heeft mbt dit onderwijs kunt u ook naar hun mailen.

Namens het team van OBS de Droomboom

Ron van Mierlo