Beste ouders

Op vrijdag 6 december, de dag na Sinterklaas, hebben de kinderen een dagje vrij om te genieten van hun verkregen Sintgeschenkjes. De leerkrachten hebben die dag een studiedag. Dit stond al in de eindejaarsbrief en de schoolgids vermeld.

Als aanvulling hierop hebben we echter meer studie nodig om alle ontwikkelingen die op ons af komen of die we zelf willen ontplooien goed te bespreken. Met name op het gebied van ICT zijn er diverse zaken die goed centraal moeten worden bestudeerd. De uren na school en de gewone vergaderingen zitten al helemaal vol. Daarom plannen we een extra studiedag in, daarvoor hebben we qua uren nog ruimte.

Deze studiedag is op maandag 16 december. Deze dag is er dus geen school voor de leerlingen. wellicht kort dag maar we rekenen op uw medewerking.

De volgende studiedag, die al bekend was, is op woensdag 22 januari 2020.

Met vriendelijke groet

Ron van Mierlo, directeur