E-Waste race in volle gang

Sinds maandag 13 mei zijn de kinderen van groep 7 en 8 druk bezig met de E-Waste race. U zult vast kinderen aan de deur krijgen met de vraag of u nog elektronisch afval heeft liggen. Zijn de kinderen nog niet bij u aan de deur geweest kunt u via internet ook uw afval aanmelden en dan wordt het bij u thuis, op afspraak, opgehaald. Aanmelden kan via www.ewasterace.nl.

U kunt ook zelf uw elektronisch afval bij ons op school afgeven bij groep 7 en 8. Let wel uw afval moet in een gewone kliko passen. Wasmachines en koelkast en dergelijke kunnen we helaas niet aannemen.

Naast het feit dat we de natuur op deze manier minder vervuilen kunnen, als we het meeste afval verzameld hebben, een schoolreisje winnen.

Dus maak een rondje door uw huis en lever uw elektronisch afval bij ons in.

Groetjes van groep 7 en 8