Even voorstellen

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Monique van Os Sicking en ik woon met mijn man in Landgraaf. Onze drie kinderen zijn inmiddels zo oud dat ze elders in het land wonen.

Vanaf half februari vervang ik juf Lynn voor één dag in de week. Ik neem op maandag haar groep 8 over. Op woensdag, donderdag en vrijdag werk ik op de Bs de Caleidoscoop in Brunssum. Daar geef ik les aan groep 6/7 en twee dagen aan de kleuters. U ziet het, ik heb een zeer afwisselende werkweek.

In 2005 heb ik de keuze gemaakt om de Pabo te gaan doen. Van deze keuze geniet ik nog iedere dag. Lesgeven en leerlingen begeleiden zijn mijn passie. Naast mijn werk geniet ik ook van mijn gezin, reizen, Pink Pop, lezen, koken en op stap gaan met ons oldtimer busje.

Ik verheug me erop om de leerlingen beter te leren kennen en samen met hen te gaan werken. Daarnaast hoop ik op een goede samenwerking met leerkrachten en ouders.

Als u vragen heeft staat mijn deur open.

Groetjes,

Monique van Os Sicking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.