Mooie eerste dag!

Wat een fijne eerste schooldag hebben wij gehad! We zijn gestart met een overvolle speelplaats gevuld met ouders en kinderen. Alle leerkrachten werden voorgesteld en zij namen daarna de kinderen en ouders mee naar de klas. Na een paar minuten bleven de kinderen en leerkrachten achter en gingen de ouders naar huis. De meesten van ons (leerkrachten, kinderen en ouders) waren toch wel een beetje gespannen voor deze eerste dag van De Droomboom. Toch hebben we de hele dag alleen maar gezellige kijkende gezichten gezien! Na een dag wennen aan elkaar, een volle school, nieuwe plaatsen, nieuwe kinderen, nieuwe leerkrachten, nieuwe boeken en schriften en leuke activiteiten was het half drie voordat we er erg in hadden. We hebben zin in de rest van het jaar!!