Expositie van Missie naar Mars en Terra Nova zeer geslaagd

Afgelopen vrijdag hebben groep 7 en 8 een expositie georganiseerd om ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden te laten zien waar zij de afgelopen weken zo hard aan hebben gewerkt. Beide groepen kinderen zijn bezig geweest met onderzoeken en ontwerpen. Allemaal hun eigen stukje binnen het grote geheel. We kunnen zeggen dat we nu best naar Mars kunnen en dat er hele goed ideeën zijn om beter met de aarde om te gaan in de toekomst. Er zijn veel bezoekers op de expositie afgekomen en Die zijn allemaal een stukje wijzer naar huis gegaan. Daarnaast hebben ze kunnen proven wat er in de toekomst op tafel zal komen zowel op aarde als op Mars :-).

Volgend jaar gaan de kinderen nieuwe Missies uitvoeren. Waar die over zullen gaan????? Na de herfst vakantie start de eerste Missie. Ook dan zullen we weer alle ouders en geïnteresseerden uitnodigen. Houd de post dus maar in de gaten!!!

Klik op de foto hieronder voor een beeldverslag van de expositie.