De 4 nieuwe MR-leden stellen zich aan u voor

Ik ben Rolijn Gerrits, de trotse moeder van Annabel en Melissa Ramos Gerrits. Annabel zit nu alweer twee jaar op school en zit dit jaar in groep 1/2 D. Vanaf volgend schooljaar gaat ook Melissa beginnen aan haar avontuur op school. Wij wonen sinds anderhalf jaar in deze buurt en hebben ons inmiddels goed ingeleefd. Als betrokken ouder wil ik graag een bijdrage leveren aan de goede kwaliteit van deze school. Vandaar dat ik mijzelf dit jaar heb opgegeven voor de Medezeggenschapsraad. Ik ben blij dat ik deel geworden ben van deze groep mensen die zich allemaal inzetten voor alle kinderen op deze school. Als een van de vertegenwoordigers van alle ouders sta ik open voor wat er speelt bij alle betrokkenen. Als er dus onderwerpen zijn die je belangrijk vindt en waarvan je wil dat ze door ons besproken worden, kun je me altijd persoonlijk aanspreken.

Mijn naam is Jamila Diani moeder van Sarah Amarir. Buiten Sarah heb ik 2 andere kinderen namelijk

Ikram en Achraf. Beide hebben ook op OBS Theo Thijssen gezeten. Ik ben lid van de MR omdat ik het belangrijk vind hoe het zich binnen het onderwijs afspeelt.  De MR houd zich bezig met het beleid van de school, veranderingen, vaststellingen etc. En ik vind het een mooie taak om als ouder een steentje bij te dragen voor bepaalde besluiten die er gemaakt worden. Op deze manier heb ik een goed beeld hoe het binnen de school gaat.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Patricia Kolker, 38 jaar, getrouwd en moeder van Levi (7) en Tygo (6).  Ik ben werkzaam als verzorgende IG in een woonzorggroep voor ouderen en ik geef namens de dierenbescherming gastlessen op basisscholen. 3 jaar geleden kreeg ik de vraag of ik mee wilde denken met de MR over de aanstaande fusie en andere belangrijke schoolse aangelegenheden. En dit doe ik nog steeds met veel plezier. Naast mijn taken voor de MR van onze prachtige school ben ikook regelmatig op school te vinden in de onderbouw als hulpmoeder. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de MR, dan hoor ik deze graag van u.

Hallo ik ben Tom Hendrix. (foto volgt) Afgelopen jaar mocht ik aansluiten bij de MR en ben voornemens deze MR zo goed als mogelijk te ondersteunen. Het is een voorrecht mee te mogen werken aan de grote variëteit van zaken die op school spelen. Zelf ben ik getrouwd met Clare. Onze zoon Tristan zit nu in groep 6 van de Droomboom. Direct van uit school ben ik eerst met een Tractor naar Griekenland gereden. Dat avontuur beviel me wel dus volgde reizen van Azië tot Zuid Amerika. Hier en daar kwam ook wat vrijwilligerswerk kijken. Op een van die reizen ben ik dan ook Clare tegengekomen. Inmiddels ben ik veel minder aan het reizen en al 20 jaar ondernemer. Nu werk ik met veel plezier in de schoorstenen/haarden en kachel branche.Dat betekent dat ik van aanpakken houd. En dat ga ik natuurlijk in het voordeel van de school en MR gebruiken. Ik zie dan ook uit naar een fijne samenwerking en positieve resultaten binnen de MR.