Weer een geslaagde koffie-ochtend

Een geslaagde koffieochtend op 28 maart 2018!

Op woensdag 28 maart zijn 4 ouders met hun kind en juf Marjan en juf Joan naar de bibliotheek geweest. Ze hebben een rondleiding gehad en ze hebben gekeken naar boeken voor hun kinderen. Waar staan de boeken voor onze kinderen? Wat betekenen de stickers en andere tekens op de boeken? Hoe lang mogen we boeken lenen? Van allerlei vragen werden beantwoord. Er werd ook verteld dat er al boekjes zijn voor baby’s die je kunt lenen.

De ouders vonden het heel leerzaam en gezellig. In de tussentijd werden de kinderen ook nog voorgelezen door een medewerkster van de bibliotheek.

Tip voor ouders met een migratieachtergrond

Iedere woensdag is er in de bieb de mogelijkheid om bezig te zijn met het leren van de taal!! Gezellig in een groep bezig zijn met taal. Deze week stonden de woorden rondom “het weer” centraal. Klik op de link voor meer informatie.

Lieve ouders en kinderen, bedankt voor

jullie interesse!!  juf Joan en juf Marjan