Wetenschap & Techniek carrousel al in de derde ronde

Ook de kinderen van groep 4 en 6 zijn op missie naar Mars. Ze worden hier de afgelopen weken in begeleid door de leerlingen van groep 7. In groepjes krijgen ze mini quests (vraagstukken).

Bijvoorbeeld; bouw een stevige brug voor op Mars, bouw een voertuig voor op Mars het moet op ongelijk terrein kunnen rijden, zoek een manier om stroom op te wekken op Mars.

De kinderen van groep 7 zijn hier voor de kerst zelf uitgebreid mee bezig geweest. Dit heeft u zelf kunnen zien tijdens de expositie die groep 7 heeft gehouden. met de opgedane kennis en ervaring helpen zij nu de kinderen uit groep 4 en 6. Tot nu toe is dit in die groep met veel enthousiasme ontvangen. Ook de kinderen uit de groep 5 en 5/6 zullen na verloop van tijd samen met groep 7 aan de slag gaan.

Klik op de foto voor het foto-album.